Vacature Sales Support

Vacature: Sales Support

Vacature
Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega's die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een  jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee? 

Wat ga je doen?

Hero Balancer levert software waarmee klimaatinstallaties in utiliteitsgebouwen duurzaam en effectief aangestuurd worden. Met ons platform worden gebouwen smart-ready en werken we in het hart van de energie transitie. Jij helpt het sales team om optimaal te kunnen werken. De werkzaamheden die jij hiervoor doet zijn: 

Beheren van de sales mailbox

Wij hebben een algemene sales mailbox. Hier komen vragen van klanten binnen maar ook aanvragen van de webshop. Jij handelt deze aanvragen goed en snel af. 

Inkomende telefoongesprekken afhandelen

Wanneer klanten bellen naar de salesafdeling ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij helpt de klant waar mogelijk en verbindt deze indien nodig ook door naar jouw collega’s. 

Hulp bij projectadministratie

Jij helpt de verkopers waar nodig om informatie te verzamelen. Zo zorg je ook dat het installatie team de verkochte projecten soepel uit kunnen voeren. Alles voor een geoliede organisatie! 

Eerste gezicht van het bedrijf

Jij pakt digitale meetings met onze klanten op. Zo doe jij de eerste meeting met de klant. Wanneer de klant geïnteresseerd is in ons product draag je dit contact over aan de collega’s van de buitendienst. 

Verwerken van webshoporders

In de webshop komen orders binnen van bijvoorbeeld temperatuursensoren. Jij zorgt dat deze orders juist opgepakt worden en voorziet de klant indien nodig van communicatie rondom levertijden. 

Afspraken maken

Jij bent de spin in het web van communicatie tussen de accountmanager, de klant en onze installatie afdeling. 

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Onze medewerkers waarderen de fantastische werksfeer, ruimte voor ontwikkeling en prima salaris + pensioenregeling. Een bonus regeling behoort tot de mogelijkheden, onze arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en we passen ons zo veel mogelijk aan aan jouw wensen.  

Hoe nu verder?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen wij graag in contact voor een kop koffie!

Bel naar 088 3033 700 of mail naar [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Meer vacatures

Vacature Sales Support

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.