Vacature Social Media Marketeer

Vacature: Social Media Marketeer

Vacature
Wij zoeken een Social Media Ads Marketeer voor ons duurzame en innovatieve software bedrijf in de installatie markt. Werk in een jong en ambitieus team samen aan de wereld van morgen.

Wie zijn wij?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de klimaatinstallaties in oa scholen en kantoren een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wie zoeken wij?

Wat worden jouw taken?

Strategie
Jij gaat ons helpen om van onze social media advertentiecampagnes een succes te maken. Samen met de Lead Marketeer bedenk jij strategieën en campagnes om zowel onze eindklanten en onze installatiepartners verliefd op Hero te maken.

Uitvoering
Je neemt de lead in het opzetten van de campagnes. Jouw kennis over de configuratie van het advertentiebeheer dashboard moet onze advertenties naar een volgend niveau tillen.

Beheer
Je komt met verbeter voorstellen om de effectiviteit en conversie van de campagnes te verbeteren. Als jonge scale-up hebben wij ambitieuze salesdoelen en een goed geoliede marketingmachine is hiervoor essentieel.

Wat bieden wij?

Hoe nu verder?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen wij graag in contact voor een kop koffie!

Bel naar 088 3033 700 of mail naar [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Meer vacatures

Vacature Sales Support

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.