TradioneelGBS-VS-Cloud

Waarom een cloud-based gebouwbeheersysteem goedkoper is dan een traditioneel gebouwbeheersysteem

Als het gaat om gebouwbeheersystemen, is het gebruik van een cloud-based systeem een efficiënte manier om kosten te besparen. In vergelijking met traditionele systemen biedt een Cloud-based gebouwbeheersysteem (Cloud-GBS) meerdere voordelen die de engineering, implementatie, onderhoud en werking van het systeem verbeteren. In deze blogpost leggen we je de belangrijkste redenen uit waarom een Cloud-GBS goedkoper is dan traditionele gebouwbeheersystemen.

Software bouwblokken

Het gebruik van “software bouwblokken” maakt engineering van een project veel goedkoper.

In plaats van dat elk component afzonderlijk moet worden ontworpen en gebouwd, biedt ons Hero Cloud-GBS zogenaamde “software bouwblokken” die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt. Dit maakt het werk van de project engineer veel eenvoudiger en minder foutgevoelig. Om hiervan een voorbeeld te noemen: wanneer bij de configuratie van het project het type ketel wordt aangepast wordt de achterliggende flow automatisch aangepast. Dit bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd en vermindert de kosten van de engineering van een project.

Digitale interventiemodule

Door de digitale interventiemodule is inbedrijfstelling sneller en goedkoper.

Een ander belangrijk voordeel van een Hero Cloud-GBS is de mogelijkheid om een digitale interventiemodule te gebruiken voor inbedrijfstelling. Dit maakt de inbedrijfstelling van het systeem veel sneller en goedkoper dan bij traditionele systemen. Met een digitale interventiemodule kan de regeltechnicus het systeem snel en eenvoudig configureren, testen en valideren. Dit vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor inbedrijfstelling.

Aanzienlijk kortere installatie- en engineeringtijd

Door gebruik te maken van draadloze binnenklimaatsensoren middels LoRa communicatie is de installatie- en engineeringtijd aanzienlijk korter.

Traditionele gebouwbeheersystemen vereisen vaak dat er veel kabels worden getrokken om sensoren en andere apparaten te verbinden. Jouw Hero Cloud-GBS gebruikt draadloze binnenklimaatsensoren met LoRa-communicatie, wat de installatie- en engineeringtijd aanzienlijk verkort.

Een cloud-based gebouwbeheersysteem van Hero Balancer

In conclusie biedt een cloud-based gebouwbeheersysteem een goedkopere en efficiëntere oplossing voor gebouwbeheer in vergelijking met traditionele systemen.

De voordelen van het gebruik van “software bouwblokken”, de schaalbaarheid van nieuwe functies, de digitale interventiemodule voor inbedrijfstelling en de draadloze binnenklimaatsensoren zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen die een gebouwbeheersysteem van Hero Balancer biedt.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.