Onze warmtevraagmodule is verbeterd

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat wij blijven innoveren en daarmee onze hardware en dienst blijven verbeteren. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Zo hebben wij nu onze warmtevraagmodule verbeterd!

Zomerbedrijf

Wij zien in de praktijk dat in veel panden overbodig wordt verwarmd in het kwakkelseizoen. Zo wordt er vaak in de ochtend even kort verwarmd voordat de zon fel begint te schijnen, maar dit zorgt in de middag vaak voor een warmteoverschot in het pand.

Dit zie je vooral aan het begin en einde van de zomer met de koudere nachten en al warme dagen. Daarom kun je nu in onze Hero Admin Dashboard de juiste instellingen activeren die voorkomen dat je ’s ochtends kort verwarmt, zodat in de middag een warmteoverschot zo veel mogelijk wordt voorkomen. In de app kun je jouw zomerbedrijf bijvoorbeeld instellen op basis van de gemiddelde toekomstige gevoelstemperatuur.

Optimaliserende aanwarmtijd

Wij hebben verbeteringen aan de reeds optimaliserende aanwarmtijd toegevoegd.

Naast het feit dat we al het startpunt voor het voorverwarmen van een gebouw dynamisch berekenen, detecteren wij nu ook beter verschillende gebruikersinstellingen die invloed hebben op de optimalisering van de aanwarmtijd.

Warmtevraag berekening

Ook hebben wij onze warmtevraag berekening verbeterd, waardoor de warmtevraag beter wordt aangestuurd.

Wij doen dit met behulp van de gevoelstemperatuur van straks en een ingestelde stooklijn om de gewenste temperatuur van het verwarmingswater te berekenen. Vervolgens compenseren wij de berekende temperatuur van het verwarmingswater met behulp van ruimtetemperatuurcompensatie. Hiermee wordt er directer geacteerd op veel koude en warmte, en kunnen onzuiverheden in de ingestelde stooklijn worden opgevangen.

Storingsmeldingen

Met de komst van de verbeterde warmtevraagmodule worden ook de huidige meldingen van de verwarmingsmodule uitgebreid.

Zo kun je nu deze (optionele) meldingen toevoegen aan je database die jou nog beter ondersteunen:

Overige verbeteringen

Wij vinden het belangrijk dat wij onze apps blijven verbeteren.

Met de nieuwe configuratie is het nu dan ook nog makkelijker om de instellingen van de periodieke sturingen te beheren.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.