Wouter Bakker, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Hero is een jong dynamisch bedrijf. Het mooie daaraan is dat je de organisatie kan zien groeien en mag bijdragen aan deze groei. Daarnaast is het mooi dat het bedrijf veel bezig is met duurzaamheid, waardoor je meewerkt aan een beter milieu.

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Bij Hero ben ik smart building engineer. Dat houdt in dat ik materialen zoals foto’s van installaties analyseer. Vervolgens bedenk ik een oplossing zodat ons systeem daarop kan worden geïnstalleerd.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Ik besteed graag tijd aan mijn jonge gezin. Ook maak ik graag houtenmeubels, zoals tafels, kasten en keukens. Als er in de winter sneeuw ligt dan ga ik graag snowboarden.

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Lees meer >

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Lees meer >

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.