Hoe werkt een Hero Balancer Cloud-GBS?

Ons bestaansrecht berust op de 3 grootste knelpunten van traditionele gebouwbeheersystemen:

Voor haar Cloud-based gebouwbeheersysteem maakt Hero Balancer gebruik van modulaire hardware én software. Hierdoor blijven de kosten laag en is uw systeem altijd up to date met de nieuwste features.
Iconen verzameling

Bedien jouw installatie online

Je bedient jouw gebouwbeheersysteem in een handomdraai met de Hero Balancer App. Maak wijzigingen aan gewenste temperaturen en weekschema’s en stel in enkele klikken vakanties in. Tevens geeft de app jou de inzichten om jouw gebouw beter te beheren.

Telefoon-Homepagina-Hero-Balancer-App

Aanpassingen maken

Beheer overwerktimers, temperaturen en gebruikspatronen eenvoudig vanaf je telefoon.

Telefoon-Co2_MonitoringWeekGemiddelde1

Inzichten krijgen

Inzicht in o.a. CO2, temperatuur en luchtvochtigheid middels draadloze LoRa sensoren.

Telefoon-Co2_MonitoringLijngrafiek

Adviezen ontvangen

Ontvang indien gewenst meldingen van hoge CO2- waardes of afwijkende temperaturen.

Bespaar gemiddeld 28% op je energierekening

Jouw energierekening en CO2-uitstoot worden door het Hero Cloud-GBS flink gereduceerd. Zo bespaar je gemiddeld 28% op je energierekening*. 

*  Op basis van de gemiddelde besparingen van alle Hero klanten in 2022

Laptop_BesparingsPagina_12Maanden

Bekijk verhalen van jouw branchegenoten

Jouw concullega’s leggen uit waarom ze Hero kozen voor hun gebouwbeheer en welke besparingen zij hiermee behaalden.

Pieter Ursem

Directeur | Ursem Barten

“Door de behoorlijke stookkosten die wij normaal gesproken hebben verdienen wij Hero Balancer al binnen een half jaar terug. Het geld dat ik hiermee bespaar ga ik investeren in andere duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen.” 

Marcel gebouwbeheerder VRZHZ

Marcel Roos

Gebouwbeheerder | Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

“We reduceren onze CO2-uitstoot flink en hebben concrete cijfers over het binnenklimaat”

Veelgestelde vragen

Het antwoord op jouw vraag hieronder niet gevonden? Plan dan een korte online demo in met een van onze Smart Building Adviseurs.

Onze Smart Building Adviseur komt bij je langs om een “Quick Scan” te doen van jouw installatie. Hierin wordt gekeken welke gebouw gebonden installaties er zijn. Zo kunnen we de prijs van jouw Hero gebouwbeheersysteem bepalen. Uiteraard is dit volledig kosteloos en vrijblijvend.

Wil je meer uitleg over het verkoopproces van het Hero gebouwbeheersysteem? Plan dan een gesprek in met een van onze Smart Building Adviseurs.

Onze monteur komt bij je langs op locatie. Hij koppelt vervolgens de aanwezige installatiecomponenten aan het Hero Cloud-GBS. Dit kunnen bijvoorbeeld ketels, pompen, kleppen, WTW’s en een luchtbehandelingskast zijn.

Je krijg van onze binnendienst een uitleg over het gebruik van de app zodat je direct een vliegende en energie besparende start kunt maken.

Wil je meer uitleg over installatie van het Hero gebouwbeheersysteem? Plan dan een gesprek in met een van onze Smart Building Adviseurs.

Hoeveel warmte er nodig is om jouw ruimtes warm te krijgen wordt door Hero Operating System (Hero OS) op een slimme manier berekend. Hier gebruiken we onder andere de volgende variabelen voor:

  • Toekomstige weersverwachting
  • Jouw gebruikspatroon
  • Binnenklimaatcompensatie
  • Optimaliserende aanwarmtijd

Ook jouw ventilatie wordt slim gestuurd door Hero OS. Zo wordt het ventilatievermogen afgestemd op de CO2 waardes die door onze draadloze LoRa sensoren gemeten worden. 

Wil je meer uitleg over de werking en sturing van het Hero gebouwbeheersysteem? Plan dan een gesprek in met een van onze Smart Building Adviseurs.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.