Algemene voorwaarden & privacy statement

Onze digitale normen en waarden

Bij Hero Balancer staat privacy hoog in het vaandel. Wij hebben data tot onze beschikking over jouw gebouw, de gebruikers van de app en heel veel data over het klimaatsysteem. Wij gaan hier veilig en verantwoord mee om. Benieuwd hoe?

Algemene voorwaarden

Download onze algemene voorwaarden.

Privacy statement

Download ons privacy statement.

Inkoop voorwaarden

Download onze inkoop voorwaarden.

Check

Veiligheid voorop

Voor ons is het belangrijk dat niemand toegang heeft tot jouw data. Hero Balancer spant zich dag in, dag uit in om ons product te verbeteren. Niet alleen om nieuwe energiebesparende functies te ontwikkelen, maar ook om de nieuwste data beveiligingstechnieken toe te passen.

Check

Jouw data is echt jouw data

De tijd waarin gebouwbeheersystemen jouw data gijzelde is voorbij. Geen extra kosten voor extra datapunten en exporteren waar en wanneer jij wilt. Je data blijft toegankelijk voor jou en dat zonder bijkomende kosten.
Check

Wij verkopen jouw data niet aan derden

Data is geld waard, ook jouw data, maar Hero Balancer verkoopt deze data niet aan derden. Jouw data is alleen toegankelijk voor wie jij dat wilt: voor jou, jouw installateur en de office manager.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.