Grip op jouw gebouwbeheer

Bij Hero Balancer geloven we dat de eindgebruiker zelf controle moet hebben over de installatie. Daarom hebben we een aparte app voor de eindgebruiker en een aparte technische app voor de installateur. De gebruikersapp is gemakkelijk in gebruik en toegankelijk voor de eindgebruiker. Maar wat kun je er eigenlijk mee doen?

Hero app mockup

Inzien binnenklimaat

Bekijk de meetdata van jouw binnenklimaatsensoren gemakkelijk in de app. Denk hierbij aan CO2, temperatuur en luchtvochtigheid metingen die jij per zone of ruimte kan analyseren. Ook bevat de app meldingen en de mogelijkheid tot het maken van een binnenklimaatrapport.

Instellen tijdsplanning & overwerktimer

Het essentieel dat de klimaatinstallatie is afgestemd op jouw gebruik. Maak daarom gebruik van de tijdsplanning om jouw weekritme, maar ook vakanties gemakkelijk in te stellen. Zo wordt er altijd verwarmd als dat nodig is, en niet verwarmd wanneer dat niet mogelijk is. Onverwacht een dagje wat langer warmte nodig? Geen probleem, gebruik dan de overwerktimer voor eenmalige aanpassingen.

Energie verbruik en besparing

Koppel jouw slimme meter of grootverbruik meter en lees heel gemakkelijk het elektra en gasverbruik uit in onze app. Hierin kan je ook het gasverbruik voor en na installatie van Hero vinden om te zien wat het effect is van de Hero Balancer installatie.

Administratie en registratie

Gebruik de Hero app voor de administratie van bestanden rondom jouw regelinstallatie. Ook zie je precies wie wat heeft aangepast in het logboek.

Overal beschikbaar

Onze gebruikersapp is online te vinden, in de app store te downloaden en in de google play store te downloaden. Zo maken we het zo laagdrempelig als mogelijk om de klimaatinstallatie optimaal af te stellen.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.