Werken bij Hero Balancer

Bij Hero Balancer bedenken, maken, verkopen en installeren wij software die de efficiëntie van grootschalige klimaatinstallaties verhoogt. Hierin zijn wij koplopers in de HVAC industrie en daar zijn wij trots op. Iedere vrijdag moet ons bedrijf weer een stap verder zijn dan de maandag ervoor. Kom jij ons daarbij helpen?

Openstaande vacatures

Vacature Product Owner

Vacature: Product Owner

Als Product Owner neem je eigenaarschap en breng je de wensen van jouw collega’s én onze klanten samen om het beste regelsysteem van Europa te worden. Een veelzijdige functie met veel eigen inbreng. Jij zal er samen met ons development team voor zorgen dat de wensen van de klant omgezet worden in waardevolle functies in ons regelsysteem. Hierin kan jij jezelf goed verplaatsen in de (interne en externe) klant en zorg jij ervoor dat alle wensen kraakhelder zijn voordat het development team met de gewenste feedback aan de gang gaat. Zo werk je ook samen met onze UX/UI designer om de wensen tot leven te laten komen in de vorm van een design.

Meer lezen »
Vacature Sales Support

Vacature: Sales Support

Wil jij met jouw support vaardigheden onze verkopers helpen om veel gebouwen te verduurzamen? Krijg jij energie van het helpen van zeer gedreven collega’s die net als jij hun doelen graag halen? Dan is dit jouw ideale baan!

Meer lezen »

Vacature: Smart Building Advisor

Een mix van sales, consultant en accountmanagement. Dát is de rol van Smart Building Advisor bij Hero Balancer. Jij beheert je eigen klanten. Dat wil zeggen: jij adviseert, verkoopt en bouwt langdurige relaties op met onze klanten.

Meer lezen »

Vacature: Project Engineer

Een mix van engineering van regelinstallaties, netwerken en klimaatinstallaties. Dat is de rol van een Project Engineer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze hardware. Dat wil zeggen: jij engineert onze regelaars, routers, sensoren en lost regeltechnische vraagstukken op.

Meer lezen »
Vacature-Regeltechnicus

Vacature: Regeltechnicus

Wij zoeken een Regeltechnicus voor het beheren en maken van onze regelinstallaties. Het koppelen van de wensen van de klant aan ons cloud platform wordt jouw job. Wij bieden jou een zeer afwisselende baan waarbij jij nog veel bij kan leren van regelinstallaties, netwerken, klimaatinstallaties en customer service.

Meer lezen »

Vacature: Back-end Developer

Een mix van ontwikkelen, configureren en onderhouden van onze apps. Dat is de rol van Back-end Developer bij Hero Balancer. Jij werkt achter de schermen aan onze kracht. Dat wil zeggen: de software van ons product.

Meer lezen »

Leren bij Hero Balancer

Heb jij interesse in duurzaam ondernemen? Wil jij graag meewerken binnen een jong, ambitieus en gezellig team? Zie jij jezelf leren bij een scale-up waarbij je betrokken wordt bij het proces en waar jouw input van waarde kan zijn? Dan is Hero Balancer de geschikte stageplek voor jou!

Openstaande stageplekken

Stage management assistent

Stage: MBO Management assistant / Een duizendpoot op de afdeling

Op gebied van lead-registratie en opvolging, en blijheid van het personeel neem jij de leiding en ontzorg je jouw collega’s op de Marketing, Sales en Managementafdelingen. Een leerzame en fijne werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om de vaardigheden die je op school hebt geleerd toe te passen in de praktijk, nieuwe vaardigheden te leren en je schoolopdrachten te voltooien.

Meer lezen »
Stage Backend developer Big data

Stage: MBO Back-end Engineer

Bij ons krijg je als developer veel vrijheid in de te gebruiken tools. Binnen Hero Balancer houden we van open-source! Onze codebase is voornamelijk Net Core, JavaScript en ReactJS. Ben jij hierin geïnteresseerd en wil je graag meer weten over de toepassingen? Dan is dit de stage voor jou!

Meer lezen »
stage hbo ict

Stage: HBO ICT / Private LoRa in Smart Buildings

Hero Balancer heeft veel verschillende locaties waar een regelkast hangt met een 4G-verbinding. Op dezelfde locaties hangen LoRa-sensoren. Dit is een protocol voor uitwisseling van kleine hoeveelheden data. Deze sensoren gebruiken het netwerk van KPN. Hero Balancer is op zoek naar een “private” oplossing. Dit betekent dat er een LoRa-gateway kosteneffectief moet worden meegeleverd bij installaties.

Meer lezen »
stage technische bedrijskunde

Stage: MBO Technische Bedrijfskunde

Ben jij onze technische bedrijfskunde stagiair die ons installatie en integratieproces haarfijn gaat uitkammen? Je gaat onderzoek doen naar processen en activiteiten van ons bedrijf en je maakt voorstellen om deze te verbeteren.

Meer lezen »