Waarom onze klanten voor Hero kiezen

Je wilt grip op je klimaatinstallatie, een gezonder binnenklimaat of energie besparen. Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor een slim regelsysteem. 

Hieronder lees je waarom onze klanten kiezen voor Hero Balancer en wat de Hero voor hen oplevert.

Verhalen van onze klanten

Stadshaven Medemblik

De ervaring van Stadshavens Medemblik, ik zou het iedereen aanraden!

Wij spraken met Ivonne Kirschbaum. Als directeur bij Stadshavens Medemblik B.V. is Ivonne verantwoordelijk voor de verduurzaming van de sanitairgebouwen en havenkantoren in Medemblik. Ivonne: “Wij beheren 3 sanitair gebouwen en 2 havenkantoren verspreid in Medemblik. Ondanks het grote verschil in functionaliteit en gebruik kunnen we al onze panden met Hero Balancer eenvoudig bedienen en monitoren.”

Klantverhaal lezen »
thumbnail_afbeeldingen_Theo-VeiligheidsregioBrabant

Veiligheidsregio Midden- en West- Brabant al 83% bespaard met Hero Cloud-GBS

Na verschillende succesvolle pilot projecten met de veiligheidsregio Midden-West Brabant werd al snel de keuze gemaakt om een Hero Cloud-GBS te implementeren bij alle overige locaties. Met een totaal van 72 locaties waarvan 61 onbemande locaties, 3 dagdienst kazernes, 6 locaties op continu roosters en 1 oefencentrum is het besparingspotentieel enorm. Wij hadden Theo van Elderen, verantwoordelijk voor facilitair en techniek bij veiligheidsregio Midden-West Brabant op bezoek en vroegen hem naar zijn ervaring met Hero Balancer.

Klantverhaal lezen »