Waarom onze klanten voor Hero kiezen

Je wilt grip op je klimaatinstallatie, een gezonder binnenklimaat of energie besparen. Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor een slim regelsysteem. 

Hieronder lees je waarom onze klanten kiezen voor Hero Balancer en wat de Hero voor hen oplevert.

Verhalen van onze klanten

Noppes bespaard gemiddeld 29,2% op de energierekening met Hero Balancer!

Wij spraken met Mark de Groot, verantwoordelijk voor de facilitaire zaken bij Noppes Kringloopwinkel.
Noppes Kringloopwinkel streeft naar duurzaamheid. Ooit in samenwerking met de Gemeente Purmerend, de wens om anders met afval om te gaan. Niet dingen weggooien maar ernaar te kijken om spullen nog een keer te kunnen gebruiken. Bij Noppes is werk voor iedereen! Ze streven naar een arbeidsmarkt waarin iedereen volwaardig meedoet.

Klantverhaal lezen »

Van den Udenhout Autogroep BV gaat voor veel inzicht, grip én comfort met Hero Balancer.

Wij zijn langsgegaan bij Van den Udenhout Autogroep BV en hebben gesproken met Enzo Verhulst, facilitair Manager van de merkdealer. Zij gebruiken ons gebouwbeheersysteem sinds 25 augustus 2022. Aan het eind van datzelfde jaar hadden ze al 19,1% gas bespaard. Wij zijn trots op deze prestatie en zijn daarom langsgegaan om deze prestatie te vieren. We vroegen naar hun ervaring met Hero Balancer, hoe ze bij ons terecht zijn gekomen en welke verschillen zij merken sinds het gebruik van ons gebouwbeheersysteem. “Ik heb er al maanden geen omkijken meer naar.”

Klantverhaal lezen »

Comeniusschool realiseert hoge besparingen met Hero Balancer

Wij gingen langs bij Comeniusschool in Zeist, waar wij spraken met Hanneke Vermunt (directeur-bestuurder) en Marylse Witke (adjunct-bestuurder). Wij vroegen naar hun ervaring met Hero Balancer en hoe zij hun prachtige besparingscijfers gerealiseerd hebben. “We maken schema’s en kunnen vakanties en uitzonderingen invoeren, bijvoorbeeld voor vergaderingen. Supergebruiksvriendelijk en toegankelijk voor ons.”

Klantverhaal lezen »

Pala Group BV bespaart gemiddeld 25% met een Hero Cloud-based GBS

We spraken met Frank Joosten, Manager Business Development en Sustainability, over zijn ervaring met Hero Balancer en hoe het Pala Group BV geholpen heeft met hun verduurzamingsstrategie. Gemiddeld bespaart Pala Group BV nu 25% met het Hero GBS: “We merken het verschil vooral in de cijfers van het energieverbruik, deze zijn echt lager. Hierin zijn we ook geholpen door het zachte najaar, maar als ik de extremen elimineer dan zie ik echt het effect van Hero Balancer.”

Klantverhaal lezen »
Stadshaven Medemblik

De ervaring van Stadshavens Medemblik, ik zou het iedereen aanraden!

Wij spraken met Ivonne Kirschbaum. Als directeur bij Stadshavens Medemblik B.V. is Ivonne verantwoordelijk voor de verduurzaming van de sanitair gebouwen en havenkantoren in Medemblik. Ivonne: Wij beheren 3 sanitair gebouwen en 2 havenkantoren verspreid in Medemblik. Ondanks het grote verschil in functionaliteit en gebruik kunnen we al onze panden met Hero Balancer eenvoudig bedienen en monitoren.”

Klantverhaal lezen »
thumbnail_afbeeldingen_Theo-VeiligheidsregioBrabant

Veiligheidsregio Midden- en West- Brabant al 83% bespaard met Hero Cloud-GBS

Na verschillende succesvolle pilot projecten met de veiligheidsregio Midden-West Brabant werd al snel de keuze gemaakt om een Hero Cloud-GBS te implementeren bij alle overige locaties. Met een totaal van 72 locaties waarvan 61 onbemande locaties, 3 dagdienst kazernes, 6 locaties op continu roosters en 1 oefencentrum is het besparingspotentieel enorm. Wij hadden Theo van Elderen, verantwoordelijk voor facilitair en techniek bij veiligheidsregio Midden-West Brabant op bezoek en vroegen hem naar zijn ervaring met Hero Balancer.

Klantverhaal lezen »

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.