Daan Versteeg, Smart Building Engineer

Waarom vind ik het leuk om bij Hero Balancer te werken?

Wat het werken voor Hero Balancer leuk maakt voor mij is de diversiteit in werkzaamheden. Elke opdracht is anders en verschilt van klein tot groot. Buiten dat werken wij met een klein en hecht team wat samenwerken erg prettig maakt

Wat zijn mijn projecten en verantwoordelijkheden bij Hero?

Mijn verantwoordelijkheden als Project Engineer zijn het voorbereiden van binnenkomende opdrachten. Dit gaat van getekende offerte tot het installeren van de installatie. Daarnaast vul ik de rol als Sales Engineer in. In deze rol ondersteun ik de sales afdeling met het oplossen van technisch uitdagende vraagstukken.

Wat vind ik nog meer leuk, naast het werken bij Hero?

Naast het werken bij Hero Balancer ben ik 3 dagen in de week te vinden op het voetbalveld. Verder vind ik het erg leuk om samen met mijn vrienden op pad te gaan.

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.