De ervaring van Nemesys

Wij spraken met Jeroen Schilperoord van Nemesys over hoe hij bij Hero terecht is gekomen.
Nemesys

Wat voor oplossingen bieden jullie je klanten op het gebied van duurzaamheid?

“Allereerst, de Nemesys Groep bestaat uit zes bedrijven, waarin we slimme oplossingen bedenken voor klanten in het mkb segment, op het gebied van IT, ICT, telecom, cyber security en energie.

Op het gebied van energie bieden we klanten uiteraard een goed inkoopcontract; inkoop bij energieleveranciers, maar ook garanties van oorsprong.

Daarnaast kijken we altijd naar de volledige energiehuishoudens van de klant. Zo helpen we de klant om de aansluitwaarden te bepalen, te verbeteren en kijken we naar het gecontracteerde vermogen.

Ook kijken we om de klant te helpen met besparingen. Waaronder met LED verlichting, isolatie en innovatieve oplossingen, zoals met Hero Balancer om gas te besparen.”

Hoe help je klanten met verduurzamen?

“Wij kijken bij onze klanten naar de gehele energiehuishouding. Naast het inkoopcontract en de garanties van oorsprong, kijken we naar hoe wij een klant kunnen helpen om minder te verbruiken.

Dat doen we op het gebied van LED verlichting, zonnepanelen en innovatieve slimme oplossingen, zoals Hero Balancer.”

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw pand met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar [email protected]

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Stichting Ieder Kind Telt verlaagt energieverbruik met Hero Balancer

Voor dit klantenverhaal spraken we met Ron Brouwer. Ron is Facilitair manager bij stichting “Ieder Kind Telt” en heeft drie jaar geleden voor het eerst het Hero systeem geprobeerd. We spraken hem over zijn ervaring met het Hero systeem, de verschillen die zij sinds het begin hebben gezien en hoe Hero Balancer in hun ontwikkeling rondom duurzaamheid past.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.