Nieuwe inversteerders

Hero Balancer haalt 420.000 euro groeikapitaal op bij investeerders

Nadat in 2017 Hero Balancer haar eerste investeringsronde afsloot, is per heden de tweede investeringsronde afgesloten. Er komen naast de bestaande investeerder Rockstart twee nieuwe investeerders aan boord, waarbij een van de twee investeerders ook zal toetreden tot de directie.

Hero Balancer voegt intelligentie toe aan grootschalige verwarmingsinstallaties in kantoren, scholen, appartementencomplexen en zorginstellingen met een lagere energierekening van dien. Dit doet Hero Balancer door de verwarmingsinstallatie iedere vijf minuten opnieuw in te regelen op basis van de warmtevraag van dat moment. Goed voor de portefeuille, goed voor het comfort en goed voor het milieu.

Groei

Oprichter en CEO, Ted Braakman, is verheugd te kunnen mededelen dat met deze investering Hero Balancer nog harder kan groeien: “We halen hiermee naast groeikapitaal, bedoeld voor productverbetering en de marktintroductie van Hero Balancer, ook veel kennis en ervaring op gebied van sales in huis. Nu zijn we klaar voor de toekomst en klaar om in 2019 op grote schaal onze diensten uit te kunnen rollen. Onze missie is dat er in de toekomst alleen nog maar intelligente verwarmingsinstallaties bestaan.” Ook CFO, Roman Lukaschuk is blij met het behalen van dit resultaat: “Met dit groeikapitaal kunnen we de manier waarop grootschalige verwarmingsinstallaties aangestuurd worden drastisch verbeteren en passend bij deze tijd maken. Wij zijn trots dat we daarmee een integraal onderdeel kunnen uitmaken van de energietransitie.”

Maar wie zijn de investeerders?

Investeerder Nico Brabers was tot 2015 DGA van het consumentenelektronica merk Lenco. De andere investeerder, en per heden commercieel directeur (CCO) bij Hero Balancer, is Stefan Kloosterboer, een ervaren interim manager. Kloosterboer heeft als commercieel manager gewerkt bij onder andere KPN, Ziggo Zakelijk, Qurrent en Eneco. Hij neemt veel sales kennis mee: “Investeren in een duurzaam bedrijf als Hero Balancer is een lang gekoesterde wens. De markt reageert enorm positief op Hero Balancer. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Ted Braakman en ons team Hero Balancer fors te laten groeien.”

Over Hero

Hero Balancer optimaliseert grootschalige verwarmingssystemen van gebouwen. Met de slimme software wordt overbodig gas- en elektriciteitsgebruik van verwarmingssystemen van gebouwen tot een absoluut minimum beperkt. Hierdoor worden verwarmingskosten en CO2-uitstoot flink beperkt, terwijl het binnenklimaat verbetert. Hero Balancer B.V. is in 2017 opgericht door Ted Braakman.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Onze warmtevraagmodule is verbeterd

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat wij blijven innoveren en daarmee onze hardware en dienst blijven verbeteren. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Zo hebben wij nu onze warmtevraagmodule verbeterd!

Lees meer >

Onze regeltechniek as a service explained

Hero Balancer blijft groeien en daarmee zien wij dat onze klanten ook steeds diverser worden. Wij streven ernaar om regeltechniek voor de eindgebruikers betaalbaarder, bereikbaarder en begrijpelijker te maken. Daarom hebben wij onze maandelijkse prijsmodule verbeterd. Nu hebben wij drie verschillende servicepakketten die wij in dit artikel eenvoudig aan jou uitleggen, waardoor jij het servicepakket kunt kiezen dat het beste bij jouw wensen en situatie past. Zo heb jij garantie voor de beste service voor jou!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.