Hero Balancer de Netflix van verwarming

Hero Balancer is de Netflix van de verwarming

Vorige week won Hero Balancer de SHARE Award van gemeente Haarlemmermeer. In hun artikel beschreven zij ons op een bijzondere maar zeker leuke manier. In het artikel van gemeente Haarlemmermeer beschreven zij onze duurzame en innovatieve dienst als “de Netflix van verwarmingssystemen". Het klinkt misschien gek maar hier zit zeker een kern van waarheid in.

Regeltechniek as a Service (RaaS)

Hero Balancer biedt, net als Netflix, een as a Service product. Dit houdt in dat wij voor een vast bedrag per maand regeltechniek leveren die altijd up-to-date is. 

Waar je voorheen per film betaalde, betaal je nu een tientje in de maand voor onbeperkt films en series kijken, waar en wanneer je maar wilt.

Met regeltechniek is dit eigenlijk precies hetzelfde. In de huidige situatie is de regeltechniek in een pand soms al 10 jaar oud en jaren niet meer onderhouden.

Met Hero Balancer heb je altijd up-to-date software die jouw installatie op de slimst mogelijke manier aanstuurt. Hero verhuist met jou mee, geeft jou kosteloos software updates, verwerkt kosteloos jouw regeltechnische wijzigingen en vervangt kosteloos de hardware bij defect. Dat is regeltechniek anno 2020!

“Inmiddels profiteren al veel organisaties in Haarlemmermeer van deze slimme techniek, dat is fantastisch!”
Marja Ruigrok
Wethouder gemeente Haarlemmermeer
Share award

De voordelen van RaaS

Met de komst van nieuwe regeltechniek komt ook een vernieuwd servicemodel. Het servicemodel van Hero Balancer kent vele voordelen. 

Zo profiteer je met een RaaS abonnement onder andere van:

  • Instellingen van de klimaatinstallatie aanpassen waar en wanneer je wilt, via je smartphone, tablet of PC
  • Onbeperkt gebruikers voor het gebruikersdashboard
  • Onbeperkt gebruikers voor het beheerdersdashboard van de installateur
  • De Hero verhuist met jou mee
  • Kosteloze software updates en dus een steeds slimmer systeem
  • Kosteloos regeltechnische wijzigingen doorvoeren
  • Kosteloze vervanging van hardware bij defect
  • Servicevragen of comfortklachten vaak al aan de telefoon verholpen

Eendracht maakt macht

Waar Netflix alle videotheken eruit heeft geconcurreerd, werken wij juist nauw samen met de huidige installateurs en regeltechnici van onze klanten. 

Onze missie is niet om iedereen in de installatiebranche van hun werk te beroven, maar juist samen met hen de klant ontzorgen, beter kunnen helpen en het comfortniveau te verhogen. Hero levert de plug-and-play regelkasten en de installateur van de klant kan deze vervolgens installeren en de service verlenen via het Hero beheerdersdashboard.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Onze warmtevraagmodule is verbeterd

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat wij blijven innoveren en daarmee onze hardware en dienst blijven verbeteren. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Zo hebben wij nu onze warmtevraagmodule verbeterd!

Lees meer >

Onze regeltechniek as a service explained

Hero Balancer blijft groeien en daarmee zien wij dat onze klanten ook steeds diverser worden. Wij streven ernaar om regeltechniek voor de eindgebruikers betaalbaarder, bereikbaarder en begrijpelijker te maken. Daarom hebben wij onze maandelijkse prijsmodule verbeterd. Nu hebben wij drie verschillende servicepakketten die wij in dit artikel eenvoudig aan jou uitleggen, waardoor jij het servicepakket kunt kiezen dat het beste bij jouw wensen en situatie past. Zo heb jij garantie voor de beste service voor jou!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.