Zeewaarts-IJmuiden

Hero Balancer neemt deel aan Rockstart

Met trots mogen wij mededelen dat de Hero Balancer onderdeel is van de Rockstart Smart Energy Accelerator.
Met trots mogen wij mededelen dat de Hero Balancer onderdeel is van de Rockstart Smart Energy Accelerator. De aankomende 150 dagen zullen wij samen met Rockstart en haar netwerk er hard aan werken om de Hero Balancer voor ieder gebouw beschikbaar te maken. Dus ook jouw gebouw kan straks tot 40% op de energiekosten besparen! Benieuwd wat de Hero Balancer voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
Rockstart-logo
Meer weten? Lees hier het bericht van Rockstart.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Onze warmtevraagmodule is verbeterd

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat wij blijven innoveren en daarmee onze hardware en dienst blijven verbeteren. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Zo hebben wij nu onze warmtevraagmodule verbeterd!

Lees meer >

Onze regeltechniek as a service explained

Hero Balancer blijft groeien en daarmee zien wij dat onze klanten ook steeds diverser worden. Wij streven ernaar om regeltechniek voor de eindgebruikers betaalbaarder, bereikbaarder en begrijpelijker te maken. Daarom hebben wij onze maandelijkse prijsmodule verbeterd. Nu hebben wij drie verschillende servicepakketten die wij in dit artikel eenvoudig aan jou uitleggen, waardoor jij het servicepakket kunt kiezen dat het beste bij jouw wensen en situatie past. Zo heb jij garantie voor de beste service voor jou!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.