BijZON

Hero is verhuisd

Vanaf morgen (1 mei) zijn wij met Hero Balancer officieel verhuisd naar ons nieuwe pand in Spanbroek. Een verhuizing om trots op te zijn! Hero Balancer is in het afgelopen jaar onwijs gegroeid.

In het nieuwe pand hebben we veel meer ruimte. Tevens hebben wij voldoende parkeerplek voor de deur. Wij delen het pand samen met Wind Energy Solutions. Wij hadden de opening van ons nieuwe pand graag uitbundig gevierd samen met onze klanten en leveranciers. Helaas is dit door COVID-19 niet meer mogelijk.

Nieuwe adresgegevens

Ons nieuwe kantoor is gevestigd in Spanbroek, niet heel ver van ons oude kantoor in Hoorn. Vanaf afslag Wognum (afslag 10) langs de A7 is het slechts 5 minuten rijden. Je vindt onze nieuwe adresgegevens hier onder.

Misschien jou toekomstige werkplek?

Bij Hero Balancer zijn we altijd op zoek naar toppers die ons bedrijf naar het volgende niveau brengen. Ben jij een hardwerkende persoon die passie heeft voor duurzaam ondernemen in een scale-up?

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.