Hero x Cascaderegelaar

Hero werkt nu ook met cascaderegelaars!

Het is eindelijk officieel: wij kunnen nu ook met cascaderegelaars koppelen en deze slim maken! Het maakt niet uit welk merk: Cenvax, Nefit of Remeha, wij kunnen met elk merk koppelen.

Nieuwe techniek

Wij zijn de eersten die deze techniek toepassen.

Voorheen waren cascaderegelaars niet op afstand te besturen, maar dit is nu mogelijk door onze techniek. De aanwezige sturing van de cascaderegelaar wordt vervangen door onze slimme sturing. Dat resulteert in veel nieuwe voordelen voor de gebruiker en installateur.

Hero gebruikt KNMI

De cascaderegelaar op zich is een buitenvoeler en maakt op basis daarvan een stooklijn. Vaak werkt dit echter niet accuraat.

De kans is groot dat de buitenvoeler op de verkeerde locatie op het gebouw is geplaatst. Hero gebruikt een accurater systeem, namelijk het KNMI. Het KNMI beheert in Nederland ruim dertig automatische weerstations die elke tien minuten gegevens doorgeven over het weer. Doordat de Hero werkt met deze techniek, werkt jouw gekoppelde cascaderegelaar ook met deze techniek. Dat resulteert in een accuraat gemeten buitentemperatuur.

Het uitvoeren van updates

Een ander voordeel is dat Hero updates kan uitvoeren. Dit kan een cascaderegelaar niet.

Wij kunnen kloktijden inzetten, proactief sturen en wij houden bij wat wordt aangestuurd met ons zelflerende algoritme. Tegelijkertijd wordt Hero continu verbeterd met updates. Een ‘gewone’ cascaderegelaar bezit deze functies niet en dat maakt het aansturen van deze regelaar minder makkelijk. Hero koppelen aan jouw cascaderegelaar is dé oplossing!

Wij maken jouw cascaderegelaar IOT

Voorheen was een cascaderegelaar gesloten, maar door IOT (Internet Of Things) is het platform open en kan de gebruiker zelf functies toevoegen die het aansturen nóg makkelijker maakt.

Denk aan het maken van een app die bijhoudt wanneer de laatste werknemer het gebouw verlaat en dan automatisch de cv-ketel uitzet. Vroeger luisterden cascaderegelaars niet naar de omgeving, alleen de buitenvoeler. Nu kunnen wij veel beter data invoeren, uitbreiden en updaten.

Het mooiste: binnen twee uur is Hero geïnstalleerd in onze regelkast bij de cascaderegelaar.

Deel dit kennisartikel

Meer kennisartikelen

Westfries Gala Groeiparel WBG

Hero Balancer haalt de finale van de WBG Westfriese Groeiparel prijs!

Hero Balancer kwam tot de finale van de Groeiparel prijs. Tijdens het 30 jarig jubileum van het Ondernemers gala hebben wij de top drie gehaald dankzij ons innovatief vermogen en maatschappelijk belang. Maar wat maakt ons zo belangrijk en hoe zijn wij top drie geworden? Lees verder voor alles wat je moet weten over het Westfries Ondernemers gala van 2022.

Lees meer >
VolvoTvK-Foto

Gemeente initiatief: Pilot Volvo Ton van Kuyk voor aantoonbare energiebesparing

Op 17 december gaven de wethouder van Heiloo, Peter van Diepen en de Alkmaarse wethouder Elly Konijn-Vermaas het startsein voor de pilot om op een slimme manier energiegebruik te reduceren bij bedrijven. Tijdens de pilot, die het initiatief is van de Provincie Noord-Holland, Regio Alkmaar en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, worden de besparingen nu ook inzichtelijk gemaakt voor andere bedrijven. Volvo Ton van Kuyk gaat als eerste aan de slag met software van Hero Balancer.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.