Duurzaam Verwarmd Beurs

Hero Balancer op de Duurzaam Verwarmd vakbeurs

Hero Balancer is naar de Duurzaam Verwarmd vakbeurs geweest in Haarlemmermeer. Wij hebben veel mensen gesproken en nieuwe connecties gemaakt. Hieronder meer over onze ervaring bij Duurzaam Verwarmd en de volgende beurs waar je ons kunt vinden.

Deelnemen aan Duurzaam Verwarmd

Wij stonden op de duurzaam verwarmd vakbeurs om nieuwe klanten te werven en onze naamsbekendheid nog verder te vergroten. Het mooie van de vakbeurs Duurzaam Verwarmd? Hier komen zowel eindklanten als installateurs. Op de beurs is de drempel om een demo te krijgen van ons Cloud-GBS heel klein. We lieten veel mensen zien wat de kracht van een GBS in de Cloud is.

Onze stand

Bij Hero staan duurzaamheid en klantervaring centraal. Zo gebruiken wij voor de meeste beurzen duurzame en herbruikbare stand materialen. Zo hebben wij gekozen voor “tweede kans” tapijttegels en zijn ook onze achterwand en banners van duurzaam materiaal gemaakt.

Op de stand zelf tonen wij jou de nieuwe innovaties op gebied van regeltechniek en gebouwbeheer. Zo stond op onze sokkel onze zelf ontwikkelde Hero Gateway, ideaal voor het aansturen en monitoren van warmte opwekkers. Ook konden bezoekers onze het binnenklimaat live op de beurs inzien middels de binnenklimaat sensoren die wij verkopen in onze webshop.

Op onze stand kon je kennismaken met onze Smart Building Advisors Tobias Kirschbaum, Hans Spaans en Dave van der Laan.

Volgende beurs

Onze eerst volgende beurs is de VSK vakbeurs in Utrecht. Van 17 tot 20 mei zal je ons vinden met enkele van onze partners; Wavin, Wago en Syrinx. Op de VSK pakt Hero groot uit. Verwacht leuke demo’s, al onze producten en een mooie regeltechniek display! Kom ook bij ons langs dan praten wij samen over de toekomst van regelsystemen .

Bestel nu je tickets >

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Onze warmtevraagmodule is verbeterd

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat wij blijven innoveren en daarmee onze hardware en dienst blijven verbeteren. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Zo hebben wij nu onze warmtevraagmodule verbeterd!

Lees meer >

Onze regeltechniek as a service explained

Hero Balancer blijft groeien en daarmee zien wij dat onze klanten ook steeds diverser worden. Wij streven ernaar om regeltechniek voor de eindgebruikers betaalbaarder, bereikbaarder en begrijpelijker te maken. Daarom hebben wij onze maandelijkse prijsmodule verbeterd. Nu hebben wij drie verschillende servicepakketten die wij in dit artikel eenvoudig aan jou uitleggen, waardoor jij het servicepakket kunt kiezen dat het beste bij jouw wensen en situatie past. Zo heb jij garantie voor de beste service voor jou!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.