Duurzaam Verwarmd Beurs

Hero Balancer op de Duurzaam Verwarmd vakbeurs

Hero Balancer is naar de Duurzaam Verwarmd vakbeurs geweest in Haarlemmermeer. Wij hebben veel mensen gesproken en nieuwe connecties gemaakt. Hieronder meer over onze ervaring bij Duurzaam Verwarmd en de volgende beurs waar je ons kunt vinden.

Deelnemen aan Duurzaam Verwarmd

Wij stonden op de duurzaam verwarmd vakbeurs om nieuwe klanten te werven en onze naamsbekendheid nog verder te vergroten. Het mooie van de vakbeurs Duurzaam Verwarmd? Hier komen zowel eindklanten als installateurs. Op de beurs is de drempel om een demo te krijgen van ons Cloud-GBS heel klein. We lieten veel mensen zien wat de kracht van een GBS in de Cloud is.

Onze stand

Bij Hero staan duurzaamheid en klantervaring centraal. Zo gebruiken wij voor de meeste beurzen duurzame en herbruikbare stand materialen. Zo hebben wij gekozen voor “tweede kans” tapijttegels en zijn ook onze achterwand en banners van duurzaam materiaal gemaakt.

Op de stand zelf tonen wij jou de nieuwe innovaties op gebied van regeltechniek en gebouwbeheer. Zo stond op onze sokkel onze zelf ontwikkelde Hero Gateway, ideaal voor het aansturen en monitoren van warmte opwekkers. Ook konden bezoekers onze het binnenklimaat live op de beurs inzien middels de binnenklimaat sensoren die wij verkopen in onze webshop.

Op onze stand kon je kennismaken met onze Smart Building Advisors Tobias Kirschbaum, Hans Spaans en Dave van der Laan.

Volgende beurs

Onze eerst volgende beurs is de VSK vakbeurs in Utrecht. Van 17 tot 20 mei zal je ons vinden met enkele van onze partners; Wavin, Wago en Syrinx. Op de VSK pakt Hero groot uit. Verwacht leuke demo’s, al onze producten en een mooie regeltechniek display! Kom ook bij ons langs dan praten wij samen over de toekomst van regelsystemen .

Bestel nu je tickets >

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Van Zero tot Hero: het opleiden van onze buitendienst

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat je als ervaren regeltechnicus én als beginnende elektromonteur bij ons kan werken. Wij vinden inzet belangrijker dan ervaring, waardoor starters en zijinstromers ook bij ons welkom zijn. Voor deze tweede groep hebben wij een opleidingstraject ontwikkeld. Afhankelijk van jouw eigen kennisniveau word je ingedeeld bij een van onze vier opleidingsniveaus en sturen wij jou met onze regeltechnici op pad om de kneepjes van het vak te leren. Zo word jij van A tot Z klaargestoomd om een volwaardige Hero installateur te worden.

Goed om te weten: ongeacht jouw instroomniveau is er bij Hero Balancer altijd ruimte om extra opleidingen te volgen of certificeringen te halen. Zo groei jij als persoon en wij als bedrijf. Win win dus!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.