Innovatiesessie

Officiële opening van ons nieuwe pand

Donderdag 18 april werd ons nieuwe pand aan Pakhuisstraat 3 officieel geopend door een wethouder. Daarbij spraken we over onze nieuwe functionaliteiten en brainstormden wij over de toekomst van regeltechniek.

Officiële opening

De wethouder van economische zaken Ben Tap deed onze officiële opening van ons nieuwe pand en gaf een korte speech: ‘’Ik vind het mooi om te horen dat een bedrijf vanuit de Herengracht in Amsterdam toch weer terugkomt naar de Pakhuisstraat in Hoorn.’’ Het pand waar wij nu in zitten bestaat al sinds 1606 en komt dus uit de Gouden Eeuw. We vinden het dan ook bijzonder dat wij in dit pand mogen starten.

Opening

Innovatiesessie

Tijdens de innovatiesessie brainstormden we over de verwarmingsbranche en de toekomst van regeltechniek. In deze brainstormsessie kwam naar voren dat diverse bedrijven het net als wij belangrijk vinden om verbonden te zijn met de Cloud. Zo krijgen wij beiden inzicht in verwarmingsdata en kunnen wij de installatie optimaliseren. Verder is er gesproken over hoe installateurs en Hero Balancer elkaar kunnen versterken. Ook werd aangegeven dat ze graag (potentiële) storingen willen krijgen van nog niet met internet verbonden installaties. Dit is iets wat Hero Balancer de komende periode gaat ontwikkelen en deze zomer gaat lanceren. Zo kunnen installateurs hun klanten betere dienstverlening bieden.

Prijzen uitreiking

Vier weken geleden hadden wij een winactie op de beurs van Duurzaam Verwarmd. Aan het eind van onze innovatiesessie verwarmingsbranche reikten wij twee vouchers uit aan twee gelukkige winnaars van deze winactie. Koninklijke Damstra Installatietechniek en Unica Energie Solutions kregen een voucher voor een gratis installatie ter waarde van €2500,-.
Uitreiking 1
Uitreiking 2

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.