Pala Group BV bespaart gemiddeld 25% met een Hero Cloud-based GBS

We spraken met Frank Joosten, Manager Business Development en Sustainability, over zijn ervaring met Hero Balancer en hoe het Pala Group BV geholpen heeft met hun verduurzamingsstrategie. Gemiddeld bespaart Pala Group BV nu 25% met het Hero GBS: "We merken het verschil vooral in de cijfers van het energieverbruik, deze zijn echt lager. Hierin zijn we ook geholpen door het zachte najaar, maar als ik de extremen elimineer dan zie ik echt het effect van Hero Balancer.”

Hoe bent u bij Hero Balancer gekomen?

“Via Tobias, een van jullie Sales medewerkers. Deze heeft contact met ons gezocht en toen zijn we het gesprek aangegaan. We waren overtuigd van zijn verhaal en de referenties waar jullie al geïnstalleerd hebben. Toen zijn we met jullie in zee gegaan en snel daarna hebben we alle andere vestigingen ook opgegeven voor Hero Balancer.”  

Waarom kozen jullie voor Hero gebouwbeheersysteem boven een ander systeem?

“We hebben meerdere systemen bekeken, maar ik was eigenlijk wel overtuigd van jullie verhaal. Het paste namelijk ook bij de zoektocht die wij als bedrijf aan het doen waren. De mogelijkheden en de bedrijfstechnische vaardigheden die jullie als bedrijf bieden bevielen mij heel erg. Ik kan wel tien systemen uitproberen, maar uiteindelijk moet je er gewoon met eentje in zee gaan. Daarbij was Tobias zeer overtuigend.” 

Hoe past Hero Balancer in jullie verduurzamingsstrategie?

“We hadden eigenlijk alleen maar inzichten via de portal van de energieleverancier, dat was onvoldoende. Ik wilde meer overzicht en inzichten hierop. Hero Balancer helpt hier natuurlijk heel erg bij. We kunnen gemakkelijk via de app onze instellingen aanpassen en inzichten krijgen in statistieken. Wij zijn besparingsplichtig vanuit de Wet Milieubeheer. Deze inzichten helpen ons in de informatieverschaffing.” 

pg 3

Hoe bediende jullie voorheen de klimaatinstallatie?

“Dat verschilt. Voorheen hadden we niet overal programmeerbare thermostaten die allemaal met de hand bediend moesten worden. Dit maakt Hero Balancer natuurlijk veel handiger. Nu kunnen we vanuit de app het hele systeem aanpassen.” 

Hoe merk je het verschil met/zonder Hero Balancer?

“We merken het verschil vooral in de cijfers van het energieverbruik, deze zijn echt lager. Nog prettiger is dat we het in het comfort op locatie eigenlijk helemaal niet merken. Dat is het fijne eraan, het is net zo warm binnen als voorheen toen we nog geen Hero Balancer systeem hadden.” 

Hoe ervaarde jullie het installatieproces en de nazorg?

“Bij sommige gebouwen duurde het langer dan bij andere gebouwen, maar dat lag vooral bij de klimaatinstallatie zelf in verband met veroudering. De installatie liep verder, voor zover dat kon, soepel.” 

“De support is ook erg goed. Wanneer er een probleem is staan we niet lang in de wachtrij en de offertes (templates) kwamen snel binnen. Dat is heel erg fijn, vooral als er een probleem is wat snel een aanpassing of een expert nodig heeft.” 

 

Als je 1 ding zou mogen veranderen aan Hero; wat zou dat zijn?

“Er is weinig wat ik aan het Hero systeem zou veranderen. Wel zou het leuk zijn als de gereduceerde CO₂-uitstoot uitgedrukt kan worden in andere eenheden. Zo wordt het ook begrijpelijk voor andere mensen.” 

Ook inzicht in en controle over jouw vastgoedportfolio?

Beheer jouw gemeentelijk vastgoed met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 088-3033 700 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.