Sporty September teamfoto

Sporty September bij Hero Balancer

In de hele maand september gaan wij super hard knallen om onze doelen te behalen. Met het hele team hebben wij allemaal een formulier ingevuld met ons doel en waarom wij dat willen behalen. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn. In een maand 10 kilo afvallen is bijvoorbeeld niet haalbaar. Maar 1 kilo afvallen door veel te bewegen is een goede doelstelling. Ook moet het meetbaar zijn. Voor nu willen wij dit sowieso een maand volhouden.

Waarom Sporty September

Wij doen dit om onze collega’s te stimuleren gezonder te leven. Tegenwoordig is het zo ontzettend makkelijk om ‘‘ff snel’’ fastfood te bestellen en alles vanuit huis te doen. En geef ze eens ongelijk. Met de coronacrisis kon je ook niet veel meer. Toch gaat de wereld nu steeds meer open en kunnen we weer vol op bewegen. We noemen het Sporty September maar wij hopen hiermee natuurlijk te bereiken dat iedereen zo gemotiveerd wordt om het nog langer vol te houden.

”Ik vind dat Hero er goed aan doet om haar medewerkers te motiveren een gezonde levensstijl aan te houden. ” – Nick Raadsheer

Verschillende doelen

Van 200 kilometer fietsen tot 5 keer per week naar de sportschool iedereen heeft andere ambities. De een kan 5 keer in de week sporten makkelijk halen waarbij voor de ander 3 keer al meer dan genoeg is. Elk persoon is anders en heeft verschillende hobby’s, de doelen lopen dan ook sterk uiteen. Iedereen bij Hero Balancer heeft een mooi en ambitieus doel gesteld en wij zijn benieuwd wat de maand september voor ons team gaat brengen.

”Sporty September motiveerd mij om na te denken over gezonde doelen.” – Jannick Wever

Beloning

Wij hebben een beloning aan Sporty September gekoppeld. Een beloning is een positieve stimulans om het goede gedrag te versterken. Een beloning moet uiteraard geen doel zijn maar kan net even dat duwtje in de rug zijn wanneer je geen zin hebt om op de fiets te stappen of naar de sportschool te gaan. Iedereen die zijn doel heeft behaald aan het einde van de maand krijgt een tegoedbon.

 

”Ik wil minimaal 3 keer per week naar de sportschool.” – Dinah Verboom

Sporten bij jouw bedrijf

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat onze collega’s een fysieke en mentale goede conditie hebben.

Wij zijn benieuwd wat jouw bedrijf doet om sporten en gezond leven te stimuleren. Misschien hebben jullie een fietsplan of word jouw sport abonnement  vergoed door jouw bedrijf.

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor jouw vitaliteit en productiviteit. Vraag eens na bij je leidinggevende welke mogelijkheden er zijn binnen jouw bedrijf om een gezonde levensstijl te stimuleren.  

”Ik vind het een goed initiatief omdat ik er nu ook tijdens werk bewust mee bezig ben.” – Britt Molenaar

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Onze warmtevraagmodule is verbeterd

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat wij blijven innoveren en daarmee onze hardware en dienst blijven verbeteren. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Zo hebben wij nu onze warmtevraagmodule verbeterd!

Lees meer >

Onze regeltechniek as a service explained

Hero Balancer blijft groeien en daarmee zien wij dat onze klanten ook steeds diverser worden. Wij streven ernaar om regeltechniek voor de eindgebruikers betaalbaarder, bereikbaarder en begrijpelijker te maken. Daarom hebben wij onze maandelijkse prijsmodule verbeterd. Nu hebben wij drie verschillende servicepakketten die wij in dit artikel eenvoudig aan jou uitleggen, waardoor jij het servicepakket kunt kiezen dat het beste bij jouw wensen en situatie past. Zo heb jij garantie voor de beste service voor jou!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.