Stage management assistent

Stage: MBO Management assistant / Een duizendpoot op de afdeling

Vacature
Op gebied van lead-registratie en opvolging, en blijheid van het personeel neem jij de leiding en ontzorg je jouw collega's op de Marketing, Sales en Managementafdelingen. Een leerzame en fijne werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt om de vaardigheden die je op school hebt geleerd toe te passen in de praktijk, nieuwe vaardigheden te leren en je schoolopdrachten te voltooien.

Wat doet Hero?

Wij, Hero Balancer, zijn een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken.

Wij maken een eind aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 23% op. Een dikke win voor de wereld en de portemonnee van onze klanten. Help jij ons mee?

Wat ga je doen?

Om kennis en ervaring op te doen in het vak ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden: 

Ben jij geïnteresseerd in management en heb jij affiniteit met duurzaam ondernemen? Neem dan contact met ons op! 

Klinkt dit interessant? Dan is dit misschien wel dé stageplek voor jou!

Wat bieden wij jou?

Een flexibele stage waarbij je met veel eigen inbreng mag komen waarnaar wordt geluisterd, evenals een prettige werksfeer waar ruimte is voor humor.

Geïnteresseerd? Dan is Hero hét stagebedrijf voor jou. Wacht niet langer en solliciteer! 

Jeroen Koper
Jeroen KoperStagiair Marketing
Lees verder
"Hero Balancer heeft een gezellig team met sterke begeleiding. Ze zitten je niet op je hielen, maar verwachten dan ook dat je je best doet. Mede hierdoor en de opleidingsgerichte taken waar ik ook echt iets aan heb, ben ik blij met mijn keuze hier stage te lopen."

Hoe nu verder?

Staat jouw ideale baan er niet bij maar vind je ons bedrijf wel tof? Dan horen wij graag hoe jij bij wilt dragen aan onze doelstelling: alle gebouwen gezond en duurzaam maken. Bel naar 0229 769 009 of stuur jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Hopelijk zien wij je snel! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze stageplek

Meer stages

Stage Backend developer Big data

Stage: MBO Back-end Engineer

Bij ons krijg je als developer veel vrijheid in de te gebruiken tools. Binnen Hero Balancer houden we van open-source! Onze codebase is voornamelijk Net Core, JavaScript en ReactJS. Ben jij hierin geïnteresseerd en wil je graag meer weten over de toepassingen? Dan is dit de stage voor jou!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.