Van den Udenhout Autogroep BV gaat voor veel inzicht, grip én comfort met Hero Balancer.

Wij zijn langsgegaan bij Van den Udenhout Autogroep BV en hebben gesproken met Enzo Verhulst, facilitair Manager van de merkdealer. Zij gebruiken ons gebouwbeheersysteem sinds 25 augustus 2022. Aan het eind van datzelfde jaar hadden ze al 19,1% gas bespaard. Wij zijn trots op deze prestatie en zijn daarom langsgegaan om deze prestatie te vieren. We vroegen naar hun ervaring met Hero Balancer, hoe ze bij ons terecht zijn gekomen en welke verschillen zij merken sinds het gebruik van ons gebouwbeheersysteem. “Ik heb er al maanden geen omkijken meer naar.”

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

“Mijn voorganger is bij jullie gekomen via een beurs. In november was mijn voorganger hier vertrokken en in december ben ik het gaan opvolgen. En al vrij snel zag ik het systeem van jullie.”

Hebben jullie ook een ander gebouwbeheersysteem overwogen?

We hebben het Hero Balancer gebouwbeheersysteem alleen voor deze locatie. Bij onze andere locaties wordt het nog door een extern installatiebedrijf gedaan. Hierdoor hebben we zelf geen inzicht in die locaties. Ik zou willen dat we daar wel zelf meer inzicht in hadden.

Door de software wordt de installatie afgeschermd, dus ik heb ook geen sturing op die installaties. We zijn dus wel aan het overwegen om Hero Balancer ook op andere locaties toe te passen, vandaar ook dat we hier zitten. Ik denk dat het veel kan besparen. 

Hebben jullie wel een installateur die aanpassingen kan maken?

Wij hebben wel installateurs, maar dat was echt op basis van ‘de airco lekt’ of ‘er moet een airco bijgeplaatst worden’. Niet op dat ze gaan kijken dat er kan worden bespaard door bijvoorbeeld de thermostaat met 5 graden te verlagen. Onze installateurs kijken daar anders naar. 

MicrosoftTeams-image (8)

Wat is jullie ervaring met ons verkoopproces? Is dat bevallen en naar comfort geweest?

Ja, ik heb contact gehad met Tobias. Die was altijd heel open en eerlijk over het systeem en hoe het werkt. Hij zei dat hij het heel technisch kon maken en soms vroeg hij iets technisch. Daar konden we dan geen antwoord op geven. Had ik daar maar verstand van, dan kon ik geld verdienen [lacht]. Vervolgens legde hij het simpel uit. Wij hadden soepel contact. Ik heb jullie zelfs aangedragen voor een eigen kantoor unit in Eindhoven. Dat zou ik niet doen als het contact niet goed was. 

Hoe ervaren jullie de nazorg en het contact met onze support?

Het contact met support is elke keer goed. Als ik er geen tijd voor heb, dan schakel ik gewoon direct de accountmanager in en dan pakt hij dat achter de servicedesk op. Ik heb af en toe dat ik niet duidelijk op kon maken wat nu de besparing is ten opzichte van voorheen. Het is daarbij belangrijk dat je wel de kanttekening plaatst dat hiervoor natuurlijk Covid-19 jaren zijn geweest. Dat zijn hele andere cijfers. Voor de rest heb ik weinig tot geen storingen gehad. Ik heb nog nooit een bug meegemaakt of iets dergelijks, dus wat dat betreft is het een stabiele software. 

Hoe ervaar je het gebruik van onze app om je gebouwbeheersysteem te bedienen?

Ik kan de app inzien. Ik heb wel eens in het begin gekeken, maar ik heb er geen omkijken meer naar. Af en toe dan zie ik wel iets waarvan ik denk dat het handiger kan, zoals dat er een supervisor functie zou zijn. Indien er een wijziging wordt doorgevoerd dat ik als supervisor bijvoorbeeld een pushmelding zou ontvangen, bijvoorbeeld ‘Let op: Voor morgen is sus en zo toegepast.’ Ik ga namelijk niet dagelijks kijken en ook niet wekelijks. 

Wat is voor jou nou echt het grootste voordeel van een Hero Balancer Cloud-based GBS?

Vergeleken met wat we hiervoor hadden is dat alles gewoon heel open en transparant is, we kunnen heel veel inzien en we kunnen heel veel dingen zelf bepalen. Als ik hiervoor iets geregeld zou willen hebben, dan zou ik een ticket moeten inschieten en dan komt het bij utiliteit. Vervolgens kan het wel een paar dagen duren voordat ze de wijzigingen doorvoeren. 

Hebben jullie ook een verduurzamingsstrategie waarbij Hero Balancer Past?

Bij autobedrijven is alles gericht op het verkopen en onderhouden van auto’s met daarbij een klantbeleving. De branche veranderd heel erg met de verduurzaming / elektrificatie, maar ook de wens van klanten veranderd. Duurzaamheid wordt op deze manier een steeds groter thema in onze branche. We werken o.a. met regeltechniek er hard aan om besparingen toe te passen. Daarnaast hebben we in Den Bosch onlangs 861 zonnepanelen geplaatst. Daarmee hopen we ons verbruik drastisch terug te laten lopen. Naast de financiële voordelen die we met investeringen hopen te doen, hopen we hiermee een steentje bij te dragen aan het milieu. 

Wat zou jij zeggen tegen deze mensen die twijfelen over het nemen van een Hero Balancer Cloud-based GBS?

Ik zou zeggen: ga voor gemak en comfort en openheid van het systeem. Jullie hebben ook een beetje een Apple-systeem ontwikkeld, want het is super dummy proof. Ik heb ook wel eens eerder bij andere bedrijven met systemen gewerkt. Ik kreeg dan de aanvoertemperatuur en zo te zien en dan stond er een hele berekening bij. Die berekening boeit me niet. Als jij ervoor zorgt dat het om 8 uur ’s ochtends hier 19 graden is, hoe je dat doet met de aanvoertemperatuur dat maakt me op zich niet uit, als het maar zo goedkoop mogelijk kan en voor zo veel mogelijk comfort zorgt. En dat is wat jullie doen. 

Ook inzicht in en controle over jouw vastgoedportfolio?

Beheer jouw vastgoed met de regeltechniek van Hero Balancer!

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 088-3033 700 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Van den Udenhout Autogroep BV gaat voor veel inzicht, grip én comfort met Hero Balancer.

Wij zijn langsgegaan bij Van den Udenhout Autogroep BV en hebben gesproken met Enzo Verhulst, facilitair Manager van de merkdealer. Zij gebruiken ons gebouwbeheersysteem sinds 25 augustus 2022. Aan het eind van datzelfde jaar hadden ze al 19,1% gas bespaard. Wij zijn trots op deze prestatie en zijn daarom langsgegaan om deze prestatie te vieren. We vroegen naar hun ervaring met Hero Balancer, hoe ze bij ons terecht zijn gekomen en welke verschillen zij merken sinds het gebruik van ons gebouwbeheersysteem. “Ik heb er al maanden geen omkijken meer naar.”

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.