nick 2.1

Verwelkom ons nieuwste teamlid, Nick!

Jaja, ons team wordt steeds groter! Nu is Nick ons nieuwste teamlid. Hij gaat ons team versterken als marketeer. Om jullie hem beter te laten leren kennen hebben we een interviewtje met hem afgelegd.

Hoe ben je bij Hero gekomen?

”Ik kende Ted al van de middelbare school. Na het horen over zijn groeiplannen in de podcast van Holland ConTech & PropTech, had ik hem een whatsappje gestuurd. Van het een kwam het ander.”

Waarom ben je voor Hero Balancer gaan werken?

”Ik heb stage gelopen bij een vrij traditioneel bedrijf. Daar is op zich niks mis mee, maar ik wil graag proeven hoe het is om bij een jong, fris bedrijf te werken. Het gezellige team is daarbij zeker een pluspunt!”

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Hero?

”Als marketeer bij Hero bied ik ondersteuning voor onze twee content creators, Sterre en Sacha. Zo beheer ik de nieuwsbrief en de website. Indien er een nieuwe nieuwsbrief nodig is, maken zij de content en ik zorg voor de uitvoering. Ook ondersteun ik hier en daar het salesteam.”

Welke uitdagingen binnen Hero Balancer wil jij aangaan?

”Op school heb ik zowel over traditionele als online marketing geleerd. Veel hiervan kan ik reeds in de praktijk brengen, maar ik wil nog veel bijleren. Zo wil ik de fijne kneepjes van Google Ads onder de knie krijgen en wil ik ervoor zorgen dat we de marketing automation zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.”

Wat vind je gaaf aan Hero?

”Wat ik gaaf vind aan Hero, is dat het idee erachter eigenlijk heel vanzelfsprekend is. Waarom zou je je gebouw verwarmen terwijl dat niet nodig is? Hoe Ted en zijn team dit in slechts twee jaar tijd hebben omgezet van een idee naar een goed werkend product, vind ik echt super gaaf.”

Waarom vind je het leuk om als Hero te werken?

”Hero Balancer is een jong en innovatief bedrijf. We werken hard om meer duurzaamheid te realiseren in een conservatieve markt. Deze uitdaging is juist wat mij trekt. Bovendien heb ik hartstikke leuke collega’s bij Hero.”

Wat vind je nog meer leuk, naast werken als Hero?

”In mijn vrijetijd vind ik het leuk om met mijn vriendin op stap te gaan of een filmpje te kijken. In het weekend ben ik vaak met vrienden in de kroeg te vinden met een biertje. Mocht ik eens tijd overhouden, dan ga ik graag met mijn hond naar het bos.”

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Onze warmtevraagmodule is verbeterd

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat wij blijven innoveren en daarmee onze hardware en dienst blijven verbeteren. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Zo hebben wij nu onze warmtevraagmodule verbeterd!

Lees meer >

Onze regeltechniek as a service explained

Hero Balancer blijft groeien en daarmee zien wij dat onze klanten ook steeds diverser worden. Wij streven ernaar om regeltechniek voor de eindgebruikers betaalbaarder, bereikbaarder en begrijpelijker te maken. Daarom hebben wij onze maandelijkse prijsmodule verbeterd. Nu hebben wij drie verschillende servicepakketten die wij in dit artikel eenvoudig aan jou uitleggen, waardoor jij het servicepakket kunt kiezen dat het beste bij jouw wensen en situatie past. Zo heb jij garantie voor de beste service voor jou!

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.