Comeniusschool realiseert hoge besparingen met Hero Balancer

Wij gingen langs bij Comeniusschool in Zeist, waar wij spraken met Hanneke Vermunt (directeur-bestuurder) en Marylse Witke (adjunct-bestuurder). Wij vroegen naar hun ervaring met Hero Balancer en hoe zij hun prachtige besparingscijfers gerealiseerd hebben. "We maken schema's en kunnen vakanties en uitzonderingen invoeren, bijvoorbeeld voor vergaderingen. Supergebruiksvriendelijk en toegankelijk voor ons."

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

Via het onderwijsbureau Meppel, daar hebben wij een adviseur die met het voorstel kwam om Hero Balancer te proberen. 

Hebben jullie overwogen om een ander GBS (Gebouw Beheer Systeem) te gebruiken?

Nee, jullie zijn ons aanbevolen. Wij vertrouwen onze adviseurs met hun aanbevelingen, waardoor wij niet verder hebben gezocht naar andere opties. Jullie waren degene die geadviseerd waren vanuit onderwijsbureau Meppel, welke als specialisatie huisvesting heeft. Wanneer er dus een aanbeveling vanuit hen komt, kunnen wij ervan uitgaan dat het van goede kwaliteit is. 

Hebben jullie een verduurzamingsstrategie waaraan Hero Balancer bijdraagt?

“We hebben niet zozeer een strategie, het is meer een constant proces. We proberen zo veel mogelijk bezig te zijn met duurzaamheid. We hebben laatst de ledverlichting vervangen en we zijn ook bezig met zonnepanelen. Zo proberen we steeds stappen te zetten naar een duurzamere school en dus ook een betere lesomgeving voor leerlingen en leraren. Dit kunnen wij ook weer vertellen aan de ouders van onze leerlingen. Die vinden het ook belangrijk dat wij bezig zijn met duurzaamheid.” 

“Zeker ook niet op de laatste plaats liggen de huidige energieprijzen. Wij vonden het erg om te horen dat, voordat wij over jullie systeem beschikten, onze klimaatinstallatie in de vakanties non-stop aan het stoken was.” 

Interview 1

Hoe hebben jullie het installatieproces ervaren?

Jullie collega Tycho heeft het hele systeem in twee dagen geïnstalleerd. Dit verliep verder soepel. 

Wat vinden jullie van de app/dashboard?

“Ik vind de app erg fijn. Ik dacht in het begin “Oh nee, daar gaan we weer met zo’n app op je telefoon.” Maar zodra het loopt, dan loopt het erg goed. Je kunt vakanties plannen, uitzonderingen invoegen en snel schakelen wanneer er snel iets veranderd moet worden. Dat vind ik erg prettig.” 

“Eigenlijk hebben we al een tijdje geen aanpassingen hoeven te maken. We maken schema’s en kunnen vakanties en uitzonderingen invoeren, bijvoorbeeld voor vergaderingen. Supergebruiksvriendelijk en toegankelijk voor ons. We hebben ook geen bugs ervaren met de Hero App en Dashboard.” 

Zou je andere bedrijven aanraden om met Hero Balancer in zee te gaan? Waarom wel/niet?

“Zeker wel, want wij zien dat het overduidelijk werkt. In deze tijden van verduurzaming en milieuproblematiek kunnen wij energie besparen zonder iets te doen. Dat is een win-win, gemak dient de mens.” 

“Wij zijn met onderwijs bezig. Als wij ons elke dag zorgen moeten maken over de energieprijzen en het aanpassen van de klimaatinstallatie, dan kunnen wij ons niet compleet focussen op onze doelen. Met jullie systeem wordt die zorg compleet weggevaagd.” 

Als er één ding is wat je zou willen veranderen aan Hero Balancer, wat zou dat zijn?

“Eigenlijk niet. Zoals ik al zei, hebben we er al geen weken meer omkijken naar.” 

“Ik vind de korte lijntjes erg prettig. Al met al waren jullie goed bereikbaar en ik vind het fijn dat jullie contact met ons opnemen wanneer alles goed gaat.” 

Ook inzicht in en controle over jouw vastgoedportfolio?

Beheer jouw vastgoed met de regeltechniek van Hero Balancer!

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 088-3033 700 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.