Peugeot heeft met Hero Balancer meer dan € 2000,- aan energiekosten bespaard

Wij zijn op bezoek geweest bij Peugeot waar we spraken met Jan Hylkema over hoe hij bij Hero terecht is gekomen. Samen met zijn broer voeren zij de directie van Peugeot bedrijven gevestigd in Noord-Nederland, Friesland en de Noordoostpolder.
thumbnail_afbeeldingen_hylkema

Wat doen jullie momenteel aan verduurzaming?

“Wat wij doen aan verduurzaming, bijvoorbeeld het recyclen van banden. Daar worden rubberen korrels van gemaakt, waar vloerplaten van speeltoestellen van worden gemaakt. We scheiden ook het plastic. We doen als Peugeot ook veel aan CO2 verlaging door onze nieuwe motoren.”

Waarom past Hero in jullie plan?

“Hero past precies in de lijn met hoe wij denken met Peugeot: investeer niet meteen in de allernieuwste techniek, maar kijk wat je kunt verduurzamen in de huidige techniek. Met onze motoren van Peugeot behalen we zo’n 25% besparing aan CO2 en brandstof uit de bestaande techniek. Dat is ook wat Hero Balancer doet.”

Hoe zijn jullie bij Hero Balancer terecht gekomen?

“Wij zijn bij Hero Balancer terecht gekomen omdat we op internet zagen dat ze de energieprijs van 2018 hadden gewonnen. Wij moeten als grootverbruiker aan kunnen tonen, volgens de Wet milieubeheer, wat wij doen aan energiebesparing. Toen zijn we verder in gaan zoomen op Hero Balancer.”

Wat verwachten jullie van Hero Balancer?

“Wij verwachten van Hero Balancer een besparing van tussen de 10% en 20% op gas door de intelligente apparatuur van Hero Balancer. Daardoor verwachten wij ook een lagere CO2-uitstoot.”

Bekijk ook het interview met Jan Hylkema

Ook inzicht in en controle over jouw binnenklimaat?

Beheer jouw showroom met de regeltechniek van Hero Balancer.

Hero koppelt op jouw nieuwe of bestaande klimaatinstallatie en helpt jou om inzicht te krijgen in jouw binnenklimaat en dit tevens op automatische piloot te verbeteren.

Neem contact op via 0229-769009 of mail naar welkom@herobalancer.nl

Deel dit artikel

Meer klantverhalen

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.