Hero Balancer & de Smart Sensor Challenge

De vraag naar innovatieve oplossingen in de bebouwde omgeving wordt steeds groter, en zo ook het aanbod. Holland Contech & Proptech heeft met 14 partijen uit de bouw- en vastgoedsector de Smart Sensor Challenge in het leven geroepen.

De Smart Sensor Challenge, mede mogelijk gemaakt door het innovatie ecosysteem voor de bouw- en vastgoedsector van Nederland: Holland Contech & Proptech, is in het leven geroepen om de meest innovatie en relevante oplossingen te vinden om woon- en werkomgevingen slimmer, duurzamer, gezonder en veiliger te maken. In samenwerking met 14 bedrijven is de zoektocht gestart. En afgelopen week zijn de resultaten binnen gekomen.

De samenwerking

14 partijen uit de bouw- en vastgoedsector zijn de samenwerking aangegaan om samen de beste oplossingen voor een gebouw/woning boven water te halen. Holland Contech & Proptech heeft deze zoektocht gefaciliteerd

Lees ook: Warmte én vakantie: maar scholen stoken door

Grote namen uit de sector hebben hun bijdrage geleverd aan de challenge. Zo hebben onder andere NSI, Schiphol Real Estate, Gemeente Rotterdam, Mooiland, Heijmans, VORM Holding, Gemeente amsterdam, Syntrus Achmea, Croonwolter & Dros, Annexum, Lomans en Spring Real Estate gejureerd om de winnaars te kiezen. Met 134 schriftelijke pitches, uit 17 verschillende landen is de zoektocht naar de meest innovatieve sensorpartijen tijdens de ‘Smart Sensor Challenge’ een groot succes.

Smart-Sensor-Jury-1030x541

De plaats van Hero Balancer

Dan blijft de grote vraag; op welke plaats is Hero Balancer geëindigd? Op die vraag hebben wij goed nieuws als antwoord. 

Hero heeft in de categorie Smart Energy de 4e plek bemachtigd en mag dus deelnemen aan het discussiepanel omtrent slimme en duurzame inzet van energie. Een resultaat om trots op te zijn. Wij mogen, samen met 5 andere partijen, tijdens de online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof op donderdag 2 juli de discussie aangaan. We trappen hem af om 10:30. Aanmelden als bezoeker kan gratis via deze link. Zien we jou daar?

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Van Zero tot Hero: het opleiden van onze buitendienst

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat je als ervaren regeltechnicus én als beginnende elektromonteur bij ons kan werken. Wij vinden inzet belangrijker dan ervaring, waardoor starters en zijinstromers ook bij ons welkom zijn. Voor deze tweede groep hebben wij een opleidingstraject ontwikkeld. Afhankelijk van jouw eigen kennisniveau word je ingedeeld bij een van onze vier opleidingsniveaus en sturen wij jou met onze regeltechnici op pad om de kneepjes van het vak te leren. Zo word jij van A tot Z klaargestoomd om een volwaardige Hero installateur te worden.

Goed om te weten: ongeacht jouw instroomniveau is er bij Hero Balancer altijd ruimte om extra opleidingen te volgen of certificeringen te halen. Zo groei jij als persoon en wij als bedrijf. Win win dus!

Lees meer >

Waarom een Cloud-GBS dé toekomst is

De verandering naar Cloud-based software voor gebouwbeheersystemen brengt vele voordelen met zich mee. Dit is te danken aan de vele voordelen die cloud-technologie biedt, zoals toegankelijkheid en schaalbaarheid. Hier zijn enkele redenen waarom een Cloud-GBS dé toekomst is:

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.