Hero Balancer & de Smart Sensor Challenge

De vraag naar innovatieve oplossingen in de bebouwde omgeving wordt steeds groter, en zo ook het aanbod. Holland Contech & Proptech heeft met 14 partijen uit de bouw- en vastgoedsector de Smart Sensor Challenge in het leven geroepen.

De Smart Sensor Challenge, mede mogelijk gemaakt door het innovatie ecosysteem voor de bouw- en vastgoedsector van Nederland: Holland Contech & Proptech, is in het leven geroepen om de meest innovatie en relevante oplossingen te vinden om woon- en werkomgevingen slimmer, duurzamer, gezonder en veiliger te maken. In samenwerking met 14 bedrijven is de zoektocht gestart. En afgelopen week zijn de resultaten binnen gekomen.

De samenwerking

14 partijen uit de bouw- en vastgoedsector zijn de samenwerking aangegaan om samen de beste oplossingen voor een gebouw/woning boven water te halen. Holland Contech & Proptech heeft deze zoektocht gefaciliteerd

Lees ook: Warmte én vakantie: maar scholen stoken door

Grote namen uit de sector hebben hun bijdrage geleverd aan de challenge. Zo hebben onder andere NSI, Schiphol Real Estate, Gemeente Rotterdam, Mooiland, Heijmans, VORM Holding, Gemeente amsterdam, Syntrus Achmea, Croonwolter & Dros, Annexum, Lomans en Spring Real Estate gejureerd om de winnaars te kiezen. Met 134 schriftelijke pitches, uit 17 verschillende landen is de zoektocht naar de meest innovatieve sensorpartijen tijdens de ‘Smart Sensor Challenge’ een groot succes.

Smart-Sensor-Jury-1030x541

De plaats van Hero Balancer

Dan blijft de grote vraag; op welke plaats is Hero Balancer geëindigd? Op die vraag hebben wij goed nieuws als antwoord. 

Hero heeft in de categorie Smart Energy de 4e plek bemachtigd en mag dus deelnemen aan het discussiepanel omtrent slimme en duurzame inzet van energie. Een resultaat om trots op te zijn. Wij mogen, samen met 5 andere partijen, tijdens de online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof op donderdag 2 juli de discussie aangaan. We trappen hem af om 10:30. Aanmelden als bezoeker kan gratis via deze link. Zien we jou daar?

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.