Hero-Balancer_Green_Quest_Award

Hero Balancer genomineerd voor The Green Quest Awards

Dat lees je goed. Hero Balancer is een van de genomineerden voor de Green Quest Award van BNR Nieuwsradio . Ook het publiek kan voor deze award zijn stem uitbrengen. Help ons te winnen en stem op Hero Balancer.

Te gast bij BNR Nieuwsradio

Stefan Kloosterboer, CCO van Hero Balancer was in januari geleden, samen met Selina Roskam van het RVO, te gast bij BNR The Green Quest om te spreken over de grote stappen die nog gezet moeten worden in bedrijfsmatig Nederland om de klimaatdoelstellingen te halen. Selina Roskam: “56% van de kantoorpanden heeft nog geen energielabel, en dat terwijl zij vóór 2023 verplicht een C label moeten hebben.” 

Stefan kloosterboer vult aan: “Bij ongelooflijk veel panden wordt er verwarmd en geventileerd terwijl er niemand meer aanwezig is in het gebouw.” Zo bleek eerder al uit ons onderzoek samen met SmartDodos en een onderzoek in samenwerking met Slim Opgewekt.

Luister hieronder naar de podcast van Seline Roskam en Stefan Kloosterboer:

Publieksprijs

Jou stem telt! Als publiek en volger van Hero Balancer kun jij meebeslissen in de uitkomst van de publieksprijs van The Green Quest. Breng dus vandaag nog jouw stem uit voor Hero Balancer. 

Wij kunnen jouw stem goed gebruiken, en je stem uitbrengen kost je slechts 1 minuut. Stemmen kan via deze link.

Onnodig stoken in de kerstvakantie

Verwarmen en ventileren tijdens een kerstvakantie lijkt van de zotte maar in de praktijk gebeurt dit helaas nog veel te vaak. Afgelopen december heeft Hero Balancer in samenwerking met SmartDodos een onderzoek gedaan onder 240 kantoor- en schoolgebouwen. En wat bleek? Bij 68% van de 240 panden stond de verwarming gewoon te loeien! 

Een enorme verspilling die relatief simpel verholpen kan worden. Stefan Kloosterboer: “Laat de gebruiker van het pand zelf “aan de knoppen” zitten. Wanneer de klimaatinstallatie eenvoudig via een app bedient kan worden, worden aanpassingen in de openingstijden makkelijker en dus vaker gemaakt.”

Stefan sprak hier destijds over in een uitzending van BNR Nieuwsradio. Het fragment is hier terug te luisteren.

Stoken tijdens een hittegolf

Zo gek als het is om te stoken tijdens de kerstvakantie, zo gek is het om te stoken tijdens een hittegolf middenin de zomer. Ook dit klinkt belachelijk, maar bij zo’n een derde van de scholen in ons onderzoek was dit het geval. 

Samen met Slim Opgewekt hebben wij tijdens de hittegolf afgelopen zomer steekproefsgewijs wat scholen onderzocht. Als alle scholen hun klimaatinstallaties goed zouden inregelen kunnen zij gezamenlijk al snel 30 miljoen euro kunnen besparen op de energierekening. Stefan was te gast bij BNR Nieuwsradio om over het onderwerp te spreken.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Van Zero tot Hero: het opleiden van onze buitendienst

Bij Hero Balancer vinden wij het belangrijk dat je als ervaren regeltechnicus én als beginnende elektromonteur bij ons kan werken. Wij vinden inzet belangrijker dan ervaring, waardoor starters en zijinstromers ook bij ons welkom zijn. Voor deze tweede groep hebben wij een opleidingstraject ontwikkeld. Afhankelijk van jouw eigen kennisniveau word je ingedeeld bij een van onze vier opleidingsniveaus en sturen wij jou met onze regeltechnici op pad om de kneepjes van het vak te leren. Zo word jij van A tot Z klaargestoomd om een volwaardige Hero installateur te worden.

Goed om te weten: ongeacht jouw instroomniveau is er bij Hero Balancer altijd ruimte om extra opleidingen te volgen of certificeringen te halen. Zo groei jij als persoon en wij als bedrijf. Win win dus!

Lees meer >

Waarom een Cloud-GBS dé toekomst is

De verandering naar Cloud-based software voor gebouwbeheersystemen brengt vele voordelen met zich mee. Dit is te danken aan de vele voordelen die cloud-technologie biedt, zoals toegankelijkheid en schaalbaarheid. Hier zijn enkele redenen waarom een Cloud-GBS dé toekomst is:

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.