Hero Balancer op de Smart building beurs en duurzame scholen congres

Hero Balancer is in de maand van oktober naar twee beurzen geweest. De smart building beurs op donderdag 5 oktober en het duurzame scholen congres op woensdag 11 oktober. Hieronder over onze ervaring.

Smart building beurs

Op 5 oktober 2023 hebben wij met veel enthousiasme deelgenomen aan de Smart Building Beurs in Nieuwegein. Het thema van dit jaar, namelijk energietransitie, heeft ons geïnspireerd om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebouwautomatisering te presenteren. De Smart Building Beurs is dé plek waar eindgebruikers samenkomen om meer te leren over de mogelijkheden en voordelen van gebouwautomatisering. Tijdens het evenement hebben we met trots innovatieve oplossingen gepresenteerd die jouw gebouwbeheer duurzamer en gebruiksvriendelijker kunnen maken. Wij geloven dat deze nieuwe technologieën een positieve impact kunnen hebben op de manier waarop gebouwen worden beheerd en onderhouden.

Onze stand

Op onze stand was er de gelegenheid om kennis te maken met onze Smart Building Regeltechnicus Tycho Sengers en onze Smart Building Advisor Alex Puls. Zij hebben vol enthousiasme de innovaties op het gebied van regeltechniek en gebouwbeheer laten zien.

Duurzame scholen congres

Tijdens het duurzame scholen congres werd de focus gelegd op het creëren van een gezond binnenklimaant in onderwijsvastgoed. Op het duurzame scholen congres konden de bezoekers in contact komen met onze CEO Ted Braakman en onze Smart Building Advisor Alex puls. Ze hebben gesproken over het belang van een kwalitief gebouwbeheersysteem en hebben laten zien hoe dit ook financieel haalbaar kan zijn voor kleinere schoolgebouwen.

mocht je ons gemist hebben of kon je er niet bij zijn en wil je toch weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu een contact op met één van onze verkopers.

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.