Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Waarom is de samenwerking met Airteq interessant voor jou?

Door gebruik te maken van Airteq sensoren in combinatie met het Hero Balancer gebouwbeheersysteem profiteer je van verschillende voordelen. 

Allereerst bespaar je kosten, want indien jij al gebruik maakt van Airteq binnenklimaatsensoren is het bij aanschaf van ons gebouwbeheersysteem niet nodig om nieuwe sensoren aan te schaffen. Jij kunt jouw bestaande Airteq sensoren benutten en profiteren van de geavanceerde functionaliteiten van ons systeem. Dat scheelt weer kosten! 

Daarnaast biedt de combinatie van Airteq sensoren en ons Cloud systeem het voordeel van één app voor zowel binnenklimaatmonitoring als verwarmingsbeheer. Dit vereenvoudigt het beheer van jouw faciliteit en stelt je in staat om snel en efficiënt in te grijpen wanneer dat nodig is. Jij hebt volledige controle over jouw binnenklimaat en kunt tegelijkertijd besparen op energiekosten. 

Waarom moet je gebruik maken van binnenklimaatsensoren?

Deze sensoren bieden waardevolle gegevens en inzichten die nodig zijn om het binnenklimaat in jouw faciliteit te optimaliseren. 

Door parameters zoals temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-niveaus te monitoren, kunnen problemen zoals oncomfortabele werkomstandigheden en slechte luchtkwaliteit worden geïdentificeerd. Met deze inzichten kan jij gerichte maatregelen nemen om het comfort en de productiviteit te verbeteren. Wanneer je deze data integreert in een gebouwbeheersysteem worden deze optimalisaties zelfs automatisch gemaakt. 

Hoe werkt de koppeling tussen Airteq en ons gebouwbeheersysteem voor jou?

Via een API-integratie koppelen wij jouw sensoren aan onze app. 

Zo wordt de data van Airteq sensoren verzameld en inzichtelijk gemaakt in de Hero Balancer app. Dit stelt je in staat om real-time gegevens te bekijken, trends te analyseren en waardevolle inzichten te verkrijgen over het binnenklimaat van jouw faciliteit. 

Maar bij welke soort aanpassingen dien je in contact te komen met ons of met Airteq? Nou, dat leggen wij even simpel voor jou uit. Bij het beheren van zones met Airteq sensoren dien je contact op te nemen met ons. Bij wijzigingen aan de Airteq sensoren dien je contact op te nemen met Airteq. Echter, simpelere aanpassingen, zoals sensornamen, kunnen worden gemaakt in het Airteq Portal. Tot slot zijn er geen maandelijkse kosten verbonden aan de koppeling van de sensoren met ons Hero systeem. 

Is deze samenwerking relevant voor jouw bedrijf of organisatie?

Jazeker! Als bijvoorbeeld kinderdagverblijf os basisschool wordt besparen op de gasrekening super laagdrempelig. 

In de praktijk zien wij regelmatig Airteq binnenklimaatsensoren hangen, waardoor wij alleen maar voordelen zagen voor de eindgebruiker om deze samenwerking aan te gaan met Airteq. 

Daarom zijn wij bij Hero Balancer enthousiast over de samenwerking met Airteq sensoren en kijken we ernaar uit om je te helpen het maximale rendement te halen uit jouw bestaande infrastructuur. 

Ons gebouwbeheersysteem is speciaal ontworpen voor organisaties die Airteq gebruiken, zoals kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen. Met onze geavanceerde integratie bieden wij jou betaalbaar en efficiënt gebouwbeheer. 

Wij kijken enthousiast naar een plezierige samenwerking met AirTeq!

Heb je nog vragen over de samenwerking tussen Airteq en Hero Balancer? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze salesmanager Tobias staat voor jou klaar. Ontdek hoe we samen ervoor kunnen zorgen dat jij optimaal gebruik kunt maken van jouw bestaande binnenklimaatsensoren!

Deel dit nieuwsbericht

Meer nieuwsberichten

Nóg meer besparing met de krachtige samenwerking tussen Hero Balancer en Airteq 

Bij Hero Balancer begrijpen we de waarde van jouw huidige Airteq binnenklimaatsensoren. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat onze samenwerking met Airteq jou in staat stelt om maximaal gebruik te maken van jouw bestaande infrastructuur. Met onze naadloze integratie tussen Airteq sensoren en het Hero Balancer gebouwbeheersysteem hoef je geen nieuwe sensoren aan te schaffen, en wordt de implementatie van jouw gebouwbeheersysteem nóg betaalbaarder.

Lees meer >

Hero’s History: Het verhaal van Hero Balancer naar een Groenere Toekomst

Stel je voor: het is mei 2017 en een klein, vastberaden team trekt vol enthousiasme bij Rockstart in. Met niets meer dan een visie en een handvol ideeën, begonnen we aan een avontuur om de energiebranche naar een groenere toekomst te tillen. Binnen enkele maanden stonden we als twee energieke bijen klaar voor ons allereerste pilotproject.

En vanaf dat moment ging het alleen maar sneller. Met elke stap die we zetten, elke overwinning die we behaalden, groeide onze vastberadenheid en ons verlangen naar succes. We werden de drukste bijen in de wereld van gebouwbeheer, zoemend van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Laten we eens teruggaan in de tijd en een kijkje nemen in de geschiedenis van onze bezige bijen in de afgelopen jaren.

Lees meer >

Neem contact met ons op

Hoe kunnen we je bereiken?
Wanneer wil je teruggebeld worden?

Gratis demo via Microsoft Teams

Krijg jouw vragen beantwoord en kijk samen met een van onze Smart Building Advisors hoe Hero jou kan helpen met jouw vraagstuk.

Laat je gegevens achter, dan plannen we samen een demo van 15 minuten in.